اسما اکسیر

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

سخنی ناب

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

سوال: تقلّب در آزمون و مواد امتحانی مدارس، ورودی دانشگاه ها، برای تعیین شغل و اعطای مدرک و… چه حکمی دارد؟

آیة الله خامنه ای(دام ظلّه):

تقلب جائز نیست.

آیة الله سیستانی(دام ظلّه):

جایز نیست.

آیة الله شبیری زنجانی(دام ظلّه):

جایز نیست.

آیة الله فاضل لنکرانی(ره):

جایز نیست.

آیة الله مکارم شیرازی(دام ظلّه):

ج) تقلب در امتحان در هر حال جایز نیست.

خطوط قرمز را رعایت کنید تا آسیب نبینید وعاقبت بخیر شوید .شاگردان امام زمان (عج)ممتحن شما امام زمان (عج)است

 نظر دهید »

سخنی ناب

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

ه ابو سعید ابوالخیر گفتند :فلانی قادر است پرواز کند،

گفت: این که مهم نیست مگس هم می پرد.

گفتند: فلانی روی آب راه می رود،

گفت: اهمیتی ندارد تکه ای چوب نیزهمین کار را می کند.

گفتند : از نظر توشاهکار چیست؟

گفت : اینکه در میان مردم زندگی کنی ولی

هیچگاه به کسی زخم زبان نزنی ،

دروغ نگویی،

کلک نزنی،

دلی نشکنی،

از اعتماد کسی سوئ استفاده نکنی

وکسی را ناراحت نکنی

این شاهکار است

 نظر دهید »

چرا باور نمیکنیم

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

 نظر دهید »

اقتصاد مقاومتی به سبک مادر بزرگ

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

یادش بخیر چه مادربزرگای باهوش وزیرکی داشتیم… یکی از مهمترین شیوه های اقتصاد مقاومتی قناعت در زندگی شخصی برای رونق گرفتن اقتصاد اجتماعی وسرافرازی نظام اسلامی وسرافکندگی نظام سرمایه‌داری غرب ودشمنان اسلام است

 نظر دهید »

اقتصاد مقاومتی به سبک مادر بزرگ

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

 نظر دهید »

اش پشت پا

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

اینم آش پشت پای مدافعان حرم به سلامتی اونایی که میرن از حریم ولایت آل ااه دفاع کنن برای سلامتی شون وطول عمر باعزتشون دعا میکنیم

 نظر دهید »

داستانی خواندنی

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

داستانک

بزغاله ای روی پشت بام بود وبه شیری که از پایین عبور می کرد توهین می کرد وناسزا می گفت

شیرگفت: این تونیستی که به من ناسزا می گوید بلکه این جایگاه توست که به من ناسزا می گوید.

مبادا بوسیله جایگاهت به دیگران توهین کنی که تکیه گاهت با گذر زمان سست شده وفرومیپاشی ،آنگاه تومیمانی و آنهایی که تحقیرشان کردی…

 نظر دهید »

حدیث

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

بارها این حدیث را شنیده ایم كه گرامی ترین انسان ها نزد خداوند با تقوا ترین آن هاست.اما تقوي به چه معناست؟
تقوي از ريشه ي وقاية است.
به معناي نگاهدارنده ، خويشتن داري ، مراقبت كردن.
تقوي نيرويي است كه انسان را از معصيت دور نگه ميدارد.
آسانتر بگوييم يعني از صبح كه برمي خيزيم مراقب رفتار خودمان باشيم.

 نظر دهید »

دعا برای اشتباه

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

چقدر خوب می شد ما آدم ها می توانستیم هر وقت اشتباهی از دیگری ملاحظه کردیم که موجب ناراحتیمان شد برای هدایتش دعا کنیم تا ضمن آن که از دعای ملائکه رحمت بهره مند می شویم ثواب و خیرخواهی برای برادر مومن نیز شامل حال خود ما بشود.

 نظر دهید »

امید به خدا

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

ﮔﻔﺘﻢ:ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ!
ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻮﯾﺪ.(ﺯﻣﺮ/۵٣)

ﮔﻔﺘﻢ:ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺩﻟﻢ ﭼﻪ ﻣﯿﮕﺬﺭﺩ!
ﮔﻔﺖ:ﺧﺪﺍ ﺣﺎﺋﻞ ﺍﺳﺖ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻭ ﻗﻠﺒﺶ.(ﺃﻧﻔﺎﻝ/٢۶)

ﮔﻔﺘﻢ:ﮐﺴﻰ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻡ!
ﮔﻔﺖ:ﻣﺎ ﺍﺯ ﺭﮒ ﮔﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮﯾﻢ.(ﻕ/١۶)

ﮔﻔﺘﻢ:ﮔﻮﯾﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻯ!
ﮔﻔﺖ:ﺑﺨﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﺮﺍ ﺗﺎ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﮐﻨﻢ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ.(ﺑﻘﺮﻩ/١۵٢)

 نظر دهید »

سخنان ناب

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

روزی مجنون از روی سجاده ی شخصی در حال نماز رد شد…

شخص سریع نمازش را شکست وخطاب به مجنون گفت

ای دیوانه مگر ندیدی در حال راز ونیاز باخدا بودم…

مجنون باتعجب گفت من که عاشق لیلا هستم تورا ندیدم…توچگونه من را دیدی وقتی در حال راز ونیاز باخدا هستی………

 نظر دهید »

مثبت اندیشی

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

مثبت‌نگر باش! (داستانی زیبا در مورد یک جوان مثبت‌نگر)

ترجمه : صلاح الدین مصلح

در دههٔ سی میلادی، دانشجوی جدیدی در یکی از دانشگاههای مصر وارد دانشکدهٔ کشاورزی شد. هنگامی که وقت نماز فرا رسید بدنبال جایی گشت تا در آن نماز بخواند. به او گفتند که در دانشکده جایی برای نماز خواندن وجود ندارد؛ اما اتاق کوچکی در زیرزمین هست که می‌توانی در آن نماز بخوانی!

دانشجو به اتاق موجود در زیرزمین رفت، در حالی که در مورد افراد داخل دانشکده تعجب کرده بود که چرا به نماز هیچگونه اهمیتی نمی‌دهند؟!

آیا واقعا نماز می‌خوانند یا نه؟!

خلاصه اینکه وارد اتاق شد و حصیری قدیمی در آن یافت. اتاق نامرتب و کثیف بود. در آنجا کارگری را دید که مشغول نماز خواندن است، از او پرسید:

شما اینجا نماز می‌خوانید؟!

کارگر پاسخ داد: ای بابا! هیچ‌یک از آدم‌های بالا اهل نماز نیستند و غیر از این اتاق جای دیگری برای نماز خواندن وجود ندارد.

آن دانشجو معترضانه گفت: اما من اصلا در زیرزمین نماز نمی‌خوانم! از زیرزمین خارج شده و به دنبال جایی شناخته شده و مشخص در دانشکده گردید.

او کار بسیار عجیبی انجام داد!

ایستاد و با صدای بلند شروع به اذان گفتن کرد!! همه جا خوردند و دانشجویان شروع به مسخره کردن وی کرده و او را به همدیگر نشان داده و دیوانه‌اش خواندند.

اما او هیچ توجهی به آنها نکرد. کمی نشست و سپس برخاست و اقامهٔ نماز را به جا آورده و شروع به خواندن نماز کرد، انگار هیچ کسی را در اطراف خود نمی‌دید. او به تنهایی نماز می‌خواند… یک روز… دو روز… به همین منوال ادامه داد… بقیه به او می‌خندیدند؛ اما با گذشت روزها این خنده‌ها و مسخره‌ها برایش عادی شدند…

ناگهان تغییر عجیبی رخ داد… کارگری که در زیرزمین نماز می‌خواند، از زیرزمین بیرون آمده و شروع به نماز خواندن با او کرد… سپس به چهار نفر رسیدند و بعد از گذشت یک هفته یکی ازاساتید هم به آنها ملحق شد!

این موضوع در کل دانشکده پیچید و همه در مورد آن حرف می‌زدند. رئیس دانشکده این دانشجو را خواسته و به او گفت: چیزی که اتفاق می‌افتد اصلا قابل قبول نیست، یعنی شما دارید وسط دانشکده نماز می‌خونید؟!، ما برای شما اتاق منظم و مرتبی به عنوان مسجد می‌سازیم تا هر کس وقت نماز بتواند در آن نماز بخواند.

و بدین ترتیب اولین مسجد در دانشکدهٔ کشاورزی ساخته شد. قضیه به اینجا ختم نشد، دانشجویان دیگر دانشکده‌ها هم غیرتمند شده و گفتند: چرا دانشجویان دانشکدهٔ کشاورزی مسجد داشته باشند و ما نداشته باشیم؟! بدین ترتیب در هر دانشکده‌ای یک مسجد ساخته شد.

این دانشجو در یکی از موقعیت‌های زندگی خود با مثبت‌نگری رفتار نمود، بنابراین نتیجهٔ آن بسیار بزرگتر از چیزی بود که تصورش می‌رفت… و همچنان این شخص چه در قید حیات باشد، چه نباشد، برای هر مسجدی که در دانشگاه‌ها ساخته می‌شود و یاد الله در آن می‌شود اجر و پاداش آن به وی نیز می‌رسد. وی چیزی را به زندگی اضافه نمود.

در اینجا سؤالی مطرح می‌گردد:

واقعا ما چه چیزی به زندگی اضافه کرده‌ایم و چه دستاوردی برای دیگران داشته‌ایم؟!

سعی کنیم در هر جایی که هستیم تأثیر گذار باشیم، و بکوشیم تا اشتباهات اطراف‌مان را اصلاح کنیم… از پیمودن راه حق خجالت نکشیم و از الله ـ سبحانه و تعالی ـ توفیق بخواهیم.

پندها:

- برای خودت و دیگری پرچمی را بر افروز و اجر و پاداش آن را به دست بیاور زیرا «هر کس سنت حسنه‌ای را پایه‌گذاری کند، برای اوست اجر آن، و اجر هر کسی که بدان عمل نماید» [حدیث نبوی به روایت ابن ماجه و دیگران]

- خیر و نیکی در مردم فراوان است؛ اما آنها به کسی نیاز دارند که از خواب غفلت بیدارشان کند. پس در انجام خیر درنگ نکن و فرصت را از دست مده.

- به منفی‌گرایان و مسخره‌کننده‌گان هیچ توجهی نکن؛ به راهت ادامه بده و آنچه که پیامبران در هنگام دعوت اقوامشان بسوی خیر، به آن دچار شدند را به یاد آور.

منبع : سایت “مجموعة ورقات”

 نظر دهید »

به وصلش کی رسی هیهات هیهات

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

اولین مبحث اخلاقی که یاد گرفتم، باب غیبت بود. خدا شاهد است که از ابتداي هیجده سالگي استاد من مرا ملزم كرد به اين كه کم صحبت بکنم. «الصمت باب من ابواب الحكمه». خاموش بودن دری از درهای حکمت است. در مباحث اخلاق اولین مسئله ای که بنده یاد گرفتم، باب غیبت بود، زیرا دیدم اگر این باب را یاد نگیرم؛ نمی توانم صحبت بکنم. هر چه حرف بزنم، استاد خواهد گفت که غیبت است ! هر که زیاد حرف بزند ؛ زیاد اشتباه می کند. مگر کسی که مجتهد و با سواد باشد.آخر تو چه می دانی سود و زیانت در چیست ، داداش جون! تو که سود و زیان خود ندانی به وصلش کی رسی هیهات هیهات عمل بد ، عفت زبان را از بین می برد.

[ از فرمایشات آیت الله حق شناس رحمه الله علیه، کتاب مرد حق ، لوح نگار،چاپ اول 1391 ،ص 16 ]

 نظر دهید »

غریبه اشنا

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

از کوچکی با او آشنا بودم.اما با یک احساس غریب و ناخوشایند.از اینکه بخواهم او را وارد زندگی کنم می ترسیدم.

از اینکه فکر بقیه نسبت به من چه تغییری می کند.ازینکه برخورد خانواده و دوستانم وآشنایان چگونه می شود.از مخالفان سرسختش بودم اما انگار قسمت بود وارد زندگیم شود و با ورودش به زندگیم تغییرات زیادی ایجاد کند.

بله از همان چیزی که می ترسیدم بر سرم آمد.

بالاخره کم کم جایش را در زندگیم باز کرد و شد جزیی از زندگی روزانه من که اکثرا با من بود.

اوایل احساس خوبی نداشتم و با اینکه انتخاب خودم بود باید تحملش می کردم اما مدتی که گذشت با او انس گرفتم و حس خوبی پیدا کردم با وجودش احساس امنیت وآرامش داشتم.با امدنش برکت را به زندگیم آورد و بخاطرش حرمت خیلی چیزها را نگه داشتم.

اخلاقم بهتر شد.

بخاطرش به راه های خوبی کشیده شدم که هنوز هم باورم نمی شود.

الان که به چندسال پیش فکر می کنم که چقدر مخالفش بودم ولی الان حتی یک دقیقه هم حاضر به ترکش نیستم و حفظ حرمتش برایم خیلی مهم شده است.

حالا می فهمم معنای مصونیتش را و اینکه چرا می گفتند محدودیت نیست.شاید اگر خودم قبل و بعدش را ندیده بودم این حرف ها برایم فقط در حد شعار بود اما من همه اینها را با تمام وجود حس کردم.

البته این را نادیده نگیریم محجبه های بی حیایی که لکه ننگ اند برای ارثیه ای که از حضرت زهرا سلام الله علیها و دخترشان حضرت زینب سلام الله علیها به ما رسیده ودیدن این ها مایه تاسف است.

دختران چادری قبل از انتخاب چادر فکر کنید که قرار است از چادر چگونه و در چه راهی استفاده کنید برای ترویج فرهنگ فاطمی یا وسیله ای برای سواستفاده دشمن.شما ارزشمندید و با در پناه چادر و مصونیت چادر رشد کنید به نحوی آینده ساز مملکت گردید چون در هرصورت نقش مهمی دارید مادران آینده سرزمین من.

التماس تفکر…..

 نظر دهید »

فصل پاییز و دانستنی ها

04 آبان 1395 توسط اسما اكسير

در فصل تابستان هضم غذا ضعیف و در فصل پاییز هضم غذا قوی است. در فصل پاییز ما ازهضم قوی به سوی هضم ضعیف می رویم. چون ما

عادت به غذاهای سرد کرده ایم باید غذاهای گرم بخوریم.غذاهایی که گرم بالقوه و بالفعل هستند. گرم بالقوه مثل غذاهایی که طبع گرم دارند وگرم

بالفعل غذاهای داغ و گرم هستند.

در پاییز تنوع میوه ها زیاد هستند. در این فصل به بچه ها اصلا خیار ندهید, چون باعث عفونت در بدن آن ها می شود.خوردن میوه در این فصل باعث بروز بیماری می شود در این فصل تنها به خوردن انار و سیب و به اکتفا کنید. به طور کلی غذاهایی که سرد بالقوه وسرد بالفعل هستند نخورید.غذاهایی که در این فصل بسیار مفید هستند, شیر برنج وفرنی می باشند.اگربادام داخل آنها باشدبسیارمقوی اند.

در فصل پاییز از شیرگرم در بعد از ظهر ها استفاده کنید واز فراورده های شیر مثل ماست وپنیر پرهیز کنیدو آنرا رابا معده خالی هنگام صبح

مصرف نکنید(باعث ضعف حافظه می شودچون بابلغم معده مخلوط می شودوهردو فاسد می شوند) همچنین نباید شیر با میوه مخلوط گردد(مثل شیرموز) ولی ترکیب شیر با عسل و خرما ترکیب مفیدی است.

اگر فرزند شما تب دارد مقداری روغن بنفشه روی سرش بمالید یا پیاز را روی کف پاهایش بگذارید, تب او فروکش می کند

برای برطرف شدن ضعف وسستی بدن دو ساعت بعداز شام فندق بخورید.فندق مفید باید تازه باشد واز پوست جدانشده باشد وبو داده

نباشدهمچنین فندق خون لطیف وصاف ایجاد می کند.

اگرکسی به بیماری کبد چرب وسرطان مبتلاست به او انار بدهید.

اگرمایل به نوشیدن چایی هستد سه ربع بعداز غذا و حتما چایی ایرانی مصرف کنید.

به, ناشتاصبح دریچه معده راتقویت می کند.

شیره انگور برای این فصل خیلی مناسب است.

خانمها معمولا دارای دریچه معده ضعیفی هستن نیم ساعت قبل از غذا نصف قاشق چایی خوری آبغوره مصرف کنید

از هوای پاییزخود رابپوشانید چون بدن شماراخشک می کنددر مکان سرد نخوابید دستکش دست کنید بالاپوش بپوشید بخاری ها راروشن کنید

بچه ها راسر برهنه بیرون نیاورید.

شنیده شده از محضر استاد جمشیدی از کتاب حفظ الصحه نوشته آقای ناصری

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

اسما اکسیر

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • دلتنگی
  • ولاتدت موسی کاظم
  • محرم در راه است
  • هوای حسین
  • هوای حرم
  • یا زهرا
  • یا زهرا
  • هوای حسین
  • ماه محرم
  • اه محرم
  • اه محرم
  • ماه حرام
  • محرم
  • ماه محرم
  • زندگی شاد
  • متنی زیبا و قابل تحمل
  • متنی زیبا
  • متنی زیبا و قابل تحمل
  • عکسی زیبا
  • بدون شرح
  • عکس
  • شهدا شرمنده ایم
  • چادر من تاج بندگیی
  • شهید چمران
  • مراسم عزاداری
  • پخش نذری
  • متنی تکان دهنده
  • خدای من
  • زندگی چیست
  • زندگی زیباست
  • زندگی زیباست
  • زندگی کوتاه است
  • محبت
  • عشق یعنی برادر
  • خدای من
  • یا حسین
  • فواید گریه
  • یا حسین
  • سخنرانی
  • دنیا
  • جملات ناب
  • جملات ناب
  • جملات ناب
  • جملات ناب
  • جملات ناب
  • بدون شرح
  • مطلب ناب
  • سخنان ناب
  • سخنان معصوم
  • سخنان معصوم
  • سخنان ناب
  • سخنان ناب
  • سخنان معصوم
  • سخن معصوم
  • سخن معصوم
  • قضاوت نکنیم
  • عکسسی زیبا
  • اربابم حسین
  • خداوند می بیند
  • عارفانه ها
  • دانستنی ها
  • درمان اضطراب
  • درمان اضطراب
  • سن اضطراب
  • لبخند زدن
  • زندگی چیست
  • جمکران
  • دلم تگه
  • ارامش
  • دانستنی ها
  • مهم
  • خیلی مهم
  • حدیث
  • حدیث
  • فصل پاییز
  • شهادت
  • مناسبتی
  • سخن از بزرگان
  • رهبری
  • امام زمان
  • رهبر
  • دلم جمکگران میخواهد
  • مناسبتی
  • دانستنی
  • این جمعه هم سر اومد
  • تسلیت
  • کتاب
  • زندگی سبک عاشورایی
  • زندگی به سبک زن عاشورایی
  • ÷نج شنبه
  • شهادت
  • پیامبر
  • امام حسن (ع)

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس